• 40 jaar ERP-ervaring
  • ERP door en voor fabrikanten
  • Lean manufacturing
Contact
  • Evenementen
  • Laatste nieuws
  • Persberichten

INNO-Metaal / INNO-Assembly investeert in de toekomst met keuze voor 'glovia G2'

icon_pdf_bigDownload PDF

EINDHOVEN, 28 juni 2011 - INNO-Metaal / INNO-Assembly, specialist op het gebied van ontwikkeling & productie van complexe metalen producten en subassemblages, investeert in een nieuwe ERP-oplossing. INNO-Metaal / INNO-Assembly heeft gekozen voor glovia G2 van Glovia International om alle kritische bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen.

Sinds de oprichting van INNO-Metaal in 1987 is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van toelevering van complexe metalen producten en subassemblages aan de OEM markt. "Om het bedrijf op het vlak van ICT naar een hoger plan te tillen, gingen we eind 2010 op zoek naar een nieuw ERP systeem," aldus Harry van den Hazelkamp, directeur bij INNO-Metaal / INNOAssembly. "Wij zochten een partij die zich al bewezen had in onze branche en die hiervoor een gebruikersvriendelijke, standaard oplossing kon aanbieden. Tijdens een tweetal workshops bleek inderdaad dat glovia G2 prima aansloot bij de behoefte van de twee bedrijven," aldus Harry van den Hazelkamp.

"De keuze voor glovia G2 stelt ons in staat om een grote verbeterslag maken, vooral op het gebied van productieplanning, communicatie met klanten & leveranciers en verbeterde informatie voorziening voor al de afdelingen. Bovendien zal het werken met een geïntegreerde oplossing de snelheid en efficiëntie van onze processen aanzienlijk verhogen, mede door de actieve ondersteuning van de eindgebruiker door glovia G2."

De implementatie van glovia G2 is inmiddels gestart met een geplande go-live datum van 1 januari 2012. Nagenoeg alle medewerkers van INNO-Metaal / INNO-Assembly zullen in meer of mindere mate gebruik gaan maken van het glovia G2 systeem.

Over INNO-Metaal / INNO-Assembly
INNO-Metaal BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van complexe fijnmechanische plaatwerkproducten in kleine en middelgrote series, van conceptontwikkeling tot gereed product. INNO-Assembly BV draagt zorg voor het monteren, samenstellen, afregelen en testen van subassemblies tot complete hoogwaardige elektronische units.

Voor meer info: www.inno-metaal.nl

Over Glovia International
Glovia International - dochteronderneming van Fujitsu, de derde grootste IT dienstenleverancier ter wereld - is al 35 jaar actief als business partner van ERP-oplossingen voor middelgrote en internationaal actieve bedrijven met discrete en projectgeoriënteerde productieomgevingen. Glovia International heeft wereldwijd meer dan 4000 implementaties begeleid, in sectoren zoals elektronica & electrotechniek, automotive, machine- en apparatenbouw, kapitaalgoederen, industriële producten & projecten en toeleveranciers. Met glovia G2 worden alle voorkomende processen ondersteund, van make-to-stock tot projectmatige productie.
Voor meer info: http://www.glovia.nl