• 40 jaar ERP-ervaring
  • ERP door en voor fabrikanten
  • Lean manufacturing
Contact
  • Evenementen
  • Laatste nieuws
  • Persberichten

System supplier VDL Industrial Modules kiest voor glovia G2

icon_pdf_bigDownload PDF

EINDHOVEN/HELMOND, 11 oktober 2012 – VDL Industrial Modules ontwerpt en produceert met 250 medewerkers modules en apparaten in opdracht van OEM-klanten in de Benelux en Duitsland. Als systeemleverancier moet VDL Industrial Modules zijn IT-systemen voortdurend blijven aanpassen, om aan de vraag van de klanten te blijven voldoen. Met de keuze voor glovia G2 van Glovia International beschikt het Helmonds VDL-bedrijf over een bedrijfsinformatiesysteem dat nauw aansluit op de manier van ondernemen.

Naast het leveren complete apparaten en modules staat VDL Industrial Modules ook in voor het ontwikkelen en engineeren van nieuwe mechatronische producten in samenwerking met de klant. “Wij willen een verlengstuk zijn van onze klanten, zodat zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten,” vertelt Jeroen van den Hurk – algemeen directeur bij VDL Industrial Modules. “We worden steeds meer en eerder betrokken in de processen van onze opdrachtgevers. Zo schuiven we steeds verder op in de keten en dat willen we ook.”

Om het complete supply chain management van OEM-klanten in te vullen, moeten interne afdelingen en een netwerk van externe partners naadloos aansluiten op elkaar. Met glovia G2 beschikt VDL Industrial Modules dus over een geïntegreerde bedrijfsoplossing die centraal staat in het totale ketenregieconcept en een solide basis vormt voor de toekomst. Intern worden de VDL medewerkers ondersteund door het ‘information driven’ G2 systeem middels ‘insights’ (alarmeringen) en ‘grids’ (werklijsten) om nog doelgerichter te kunnen werken.

De implementatie van glovia G2 is inmiddels gestart met een geplande go-live datum van januari 2013. Een negentigtal personen zal dagelijks gebruik gaan maken van glovia G2.

//////////////

Over VDL Industrial Modules
VDL Industrial Modules is een systeemleverancier voor mechatronische samenstellingen voor OEM-klanten in oa. de halfgeleider, grafische en medische industrie. Specialisaties zijn ontwikkeling, (cleanroom) assemblage en het testen van hoogwaardige modules en systemen. Precisie plaatwerkproducten tbv. modules worden in huis geproduceerd. De focus ligt sterk op integrale kostprijsbeheersing, logistiek en ketenmanagement.
Voor meer informatie: www.vdlindustrialmodules.nl


Over Glovia International
Glovia International - dochteronderneming van Fujitsu, de derde grootste IT dienstenleverancier ter wereld - is al meer dan 35 jaar actief als leverancier van ERP-oplossingen voor middelgrote en internationaal actieve bedrijven met discrete en projectgeoriënteerde productieomgevingen. Glovia International heeft wereldwijd meer dan 4000 implementaties begeleid, in sectoren zoals elektronica & elektrotechniek, automotive, machine- & apparatenbouw, industriële producten & - projecten en toeleveranciers. Met glovia G2 worden alle voorkomende processen ondersteund, van make-to-stock tot projectmatige productie.
Voor meer informatie: www.glovia.eu