• 40 jaar ERP-ervaring
  • ERP door en voor fabrikanten
  • Lean manufacturing
Contact
  • Evenementen
  • Laatste nieuws
  • Persberichten

Grootste Belgische fabrikant van kantoormeubilair kiest voor glovia G2

icon_pdf_bigDownload PDF

Eindhoven, 18 maart 2013 – Kantoormeubelfabrikant TDS Office Design uit Luik wist zijn omzet over de laatste 25 jaar te vertienvoudigen. Om de organisatie ook bij verdere groei optimaal te kunnen blijven ondersteunen, zocht TDS Office Design een stevige ERP-backbone. In softwareleverancier Glovia International vond het Luikse bedrijf een betrouwbare en strategische partner. De keuze voor glovia G2 moet de positie van TDS Office Design op de Belgische en de Europese markt kunnen verstevigen en de toekomst van het bedrijf verzekeren.

Met een productie-oppervlakte van 18000m² en een goed uitgerust, modern machinepark behoorde TDS Office Design al tot de grootste spelers in de sector. In 2010 werd TDS Office Design overgenomen door concurrent - en jarenlange Glovia klant - Pami uit Overpelt. Door deze operatie is de groep Pami/TDS nu de absolute marktleider in België en een belangrijke speler op Europees vlak.

“Samen met TDS zijn wij ervan overtuigd dat er door het bundelen van de sterktes van beide bedrijven enorme synergiemogelijkheden ontstaan," aldus Lode Essers, gedelegeerd bestuurder van Pami. “Pami en TDS zijn beide zeer flexibele en efficiënte fabrikanten van hoogwaardig kantoormeubilair. Op beide locaties beschikken zij over de modernste machineparken om kwalitatieve en milieuvriendelijke producten volledig in eigen beheer te produceren. Met de implementatie van glovia G2 bij TDS Office Design kunnen we ook de beheer- en organisatiemethoden in beide ondernemingen verder stroomlijnen en integreren.”

De implementatie van glovia G2 bij TDS Office Design werd gestart in maart 2012 en ging zoals gepland live in januari 2013. Een 30-tal personen zal dagelijks gebruik gaan maken van glovia G2.

////////////////////

Over TDS Office Design
TDS Office Design is als grootste Belgische fabrikant van kantoormeubilair al 60 jaar actief. Naast een goed uitgeruste fabriek in Luik beschikt TDS Office Design ook over showrooms in Antwerpen en Brussel. Haar producten en concepten worden op nationaal en internationaal niveau gecommercialiseerd. Om te kunnen beantwoorden aan de steeds vernieuwende vragen van de moderne markt investeert TDS Office Design intensief in design en ergonomie van haar kantoorproducten. Door deze permanente investering ontwikkelt TDS een kwalitatief totaalconcept dat beantwoordt aan de hedendaagse behoeften van een moderne kantoorinrichting aangepast aan elke klant.
Voor meer info:
www.tds-office.com  ;  www.pami.be

Over Glovia International
Glovia International - dochteronderneming van Fujitsu Limited, de derde grootste IT dienstenleverancier ter wereld - is al meer dan 35 jaar actief als leverancier van ERP-oplossingen voor middelgrote en internationaal actieve bedrijven met discrete en projectgeoriënteerde productieomgevingen. Glovia International heeft wereldwijd meer dan 4000 implementaties begeleid. Met glovia G2 worden alle voorkomende processen ondersteund, van make-to-stock tot projectmatige productie.
Voor meer info: www.glovia.nl


Contact
Dhr. Kris Vekemans – Sales Manager Belgium
(M) +32 (0)476-970873  (E)
kvekemans@glovia.com