• 40 jaar ERP-ervaring
  • ERP door en voor fabrikanten
  • Lean manufacturing
Contact
  • Evenementen
  • Laatste nieuws
  • Persberichten

Herder rond implementatie GLOVIA G2 succesvol af

icon_pdf_bigDownload PDF

Middelburg, 6 februari 2014 – Herder BV produceert al meer dan 65 jaar machines en werktuigen voor het beheer van sloot-, beplanting- en bermonderhoud. In die periode is Herder uitgegroeid tot het meest verkochte merk ter wereld in de markt van groenstrookonderhoud. Alle machines en werktuigen worden ontwikkeld, geproduceerd en verkocht vanuit het hoofdkantoor in Middelburg waar op 6 januari 2014 GLOVIA G2 live ging. Een tachtigtal gebruikers van GLOVIA G2 ondersteunen voortaan alle bedrijfs-processen van Herder.

“Met GLOVIA G2 beschikt Herder over het juiste systeem om hun toekomstvisie – kostefficiënt machines van wereldklasse blijven ontwikkelen en produceren – waar te maken”, verduidelijkt Marc Verbaten, projectleider bij Herder. “De oplossing sluit perfect aan bij de eigen manier van ondernemen, waardoor we niet alleen verdere groei faciliteren, maar ook al onze processen beter beheersbaar kunnen houden.”

Hoewel een ERP implementatie altijd een impact op de bedrijfsvoering heeft, verliep de go live vlot. “De problemen die we ondervonden hebben we adequaat kunnen oplossen”, gaat Verbaten verder. “In de komende maanden willen we op de eerste plaats onze processen stabiliseren en de puntjes op de ‘i’ zetten.”

Glovia International is één van de weinige leveranciers die zelf instaan voor de implementatie, support en onderhoud van de software. Dit zorgt voor korte lijnen en snelle beslissingen, waardoor de implementatie succesvol werd afgerond. Martin Soet – Sales & Marketing Director bij Glovia International: “Alles moet kloppen: de juiste projectaanpak, consultants met jarenlange ervaring in discrete productie en vooral de samenwerking met de klant. Wij zijn zeer tevreden met het projectteam bij Herder waardoor we een goed project gedraaid hebben. Een tevreden klant, daar doe je het uiteindelijk toch voor.”

                                                                                                          /////

Over Herder
Sinds de oprichting in 1947 is Herder BV uitgegroeid tot een van de belangrijkste producenten van machines voor milieubewust beheer van sloot-, beplanting- en bermonderhoud wereldwijd. Alle machines en werktuigen worden ontwikkeld, geproduceerd en verkocht vanuit het hoofdkwartier in Middelburg. Daarnaast bedenkt Herder ook custom made oplossingen in opdracht van OEM-klanten. Herder is actief in 30 landen en biedt wereldwijde ondersteuning via een gespecialiseerd dealernetwerk en een eigen onderdelenservice. Voor meer informatie: www.herder.nl

Over Glovia International
Glovia International – dochteronderneming van Fujitsu Ltd., de derde grootste IT-dienstenleverancier ter wereld – is al meer dan 35 jaar actief als leverancier van ERP-oplossingen voor middelgrote en internationaal actieve bedrijven met discrete en projectgeoriënteerde productieomgevingen. Glovia International heeft wereldwijd meer dan 4000 implementaties begeleid, in sectoren zoals elektronica & elektrotechniek, machine- & apparatenbouw, industriële producten & - projecten, luchtvaart & defensie, automotive en toeleveranciers. Voor meer informatie: www.glovia.eu