• 40 jaar ERP-ervaring
  • ERP door en voor fabrikanten
  • Lean manufacturing
Contact
  • Evenementen
  • Laatste nieuws
  • Persberichten

PMB-UVA International kiest voor GLOVIA G2

icon_pdf_bigDownload PDF

Nieuw ERP-systeem bij fabrikant hoogwaardige machines

EINDHOVEN, 18 november 2014 - PMB-UVA International behoort sinds 2003 tot de VDL Groep en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en service van hoogwaardige machines voor de tabaks- en verpakkingsindustrie. De machines worden onder andere geleverd aan de sigaren-, levensmiddelen-, dierenvoeding- en wasmiddelenbranche. PMB-UVA heeft gekozen voor GLOVIA G2 van Glovia International om alle kritische bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen.

“De uitgebreide standaard-functionaliteit voor machinebouwers, gebruiksvriendelijkheid en korte implementatietijd hebben ons voor GLOVIA G2 doen kiezen”, aldus bedrijfsleider Peter Bulters. “We liepen steeds vaker tegen de beperkingen van het oude ERP-systeem aan en probeerden dit op te vangen door allerlei losse Excel toepassingen. Met G2 beschikken we nu over één geïntegreerd pakket dat perfect aansluit op onze manier van werken.”

De gefaseerde implementatie van GLOVIA G2 is inmiddels gestart met een geplande go-live datum voor fase I in het eerste kwartaal van 2015. Daarna volgt een optimalisatie periode van 6 maanden waarin kleinere projecten gedurende deze fase II live zullen gaan. Een vijfentwintigtal personen zullen dagelijks gebruik gaan maken van GLOVIA G2.

////

Over PMB-UVA International
PMB-UVA International behoort sinds 2003 tot de VDL Groep en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en service van hoogwaardige machines voor de tabaks- en verpakkingsindustrie. Deze machines worden gepresenteerd onder twee merknamen: PMB Tobacco (machines voor de productie, afwerking en verpakking van sigaren) en UVA Packaging (verpakkingsmachines voor zowel de food als non-food industrie). PMB-UVA richt zich o.a. op de sigaren-, levensmiddelen-, dierenvoeding- en wasmiddelenbranche.
Voor meer informatie: www.pmb-uva.com

Over Glovia International
Glovia International – dochteronderneming van Fujitsu, de derde grootste IT-dienstenleverancier ter wereld – is al meer dan 35 jaar actief als leverancier van ERP-oplossingen voor middelgrote en internationaal actieve bedrijven in de maakindustrie. Glovia International heeft wereldwijd meer dan 4000 implementaties begeleid in sectoren zoals luchtvaart & defensie, elektronica & elektrotechniek, automotive, machine- & apparatenbouw, industriële producten & - projecten en toeleveranciers. Met GLOVIA G2 worden alle voorkomende processen ondersteund, van make-to-stock tot projectmatige productie.