Company » Careers

Vacatures

Word onderdeel van ons Glovia team

Op zoek naar een carrière bij een groeiend bedrijf voor enterprise applicaties? Interesse om onderdeel te worden van een bedrijf dat uw inspanningen erkent en beloont? Op zoek naar een bedrijf dat gebruik maakt van geavanceerde technologie?

Als u een van deze vragen met “ja” hebt beantwoord, is Fujitsu Glovia wellicht het bedrijf voor u.

Fujitsu Glovia, met het hoofdkantoor in El Segundo, Californië, en kantoren over de hele wereld, is een toonaangevende leverancier van uitgebreide ERP-oplossingen voor engineer-to-order, make-to-order en high-volume producenten met wereldwijde activiteiten.

Als dochteronderneming van Fujitsu, een toonaangevende leverancier van $ 38 miljard die klantgerichte IT- en communicatieoplossingen biedt voor de wereldmarkt, heeft Fujitsu Glovia uitstekende carrièremogelijkheden en voordelen voor gekwalificeerde kandidaten.

Bekijk onze vacatures

Openstaande vacatures

Gelijke Kansen Werkgever

Fujitsu Glovia is volledig toegewijd aan gelijke kansen op het werk voor alle sollicitanten en werknemers, ongeacht ras, geloof, afkomst, huidskleur, geslacht, burgerlijke staat, leeftijd, nationaliteit, lichamelijke handicap en medische toestand.

De toewijding van Fujitsu Glovia aan non-discriminatie is van toepassing op alle gebieden van tewerkstelling: werving, inhuren, plaatsing, training, promotie, arbeidsvoorwaarden en privileges, compensatie, overdracht en beëindiging.