• 40 jaar ERP-ervaring
  • ERP door en voor fabrikanten
  • Lean manufacturing
Contact

Fujitsu Glovia

Uniek onder alle ERP-leveranciers

Met meer dan 35 jaar ervaring in productie is Fujitsu Glovia uniek onder alle ERP-leveranciers. Fujitsu Glovia richt zich uitsluitend op ondernemingen in de discrete industrie. Deze bewuste beperking van onze doelgroep laat ons toe om een toegevoegde waarde aan te bieden. Want Fujitsu Glovia is niet zomaar een licentie leverancier maar wel een sparring partner die pro-actief met u meedenkt.

Flexibiliteit in aanpak en opzet

Fujitsu Glovia één van de weinige ERP-leveranciers die zelf instaan voor de implementatie, opleiding, ondersteuning en onderhoud van de software. Het voordeel voor de klant is duidelijk: u heeft voldoende aan één aanspreekpunt voor al uw vragen. Onze naam mag dan in de loop der jaren veranderd zijn, onze inzet voor onze klanten is als vanouds. Als onderdeel van Fujitsu, blijven we investeren in onze oplossingen om altijd weer aan uw behoeften te voldoen.

 

Fujitsulogo

De consultants van Fujitsu Glovia zijn voor ons een klankbord voor nieuwe ideeën en een verdere efficiëntieverbetering. Wat wij waarderen, is dat wij op ieder moment kunnen rekenen op hun steun en advies: ze laten ons nooit in de kou staan.”

E. van Overstraete, Application Manager - Nexans Power Accessories Group, div. Euromold