• 40 jaar ERP-ervaring
  • ERP door en voor fabrikanten
  • Lean manufacturing
Contact

Oplossingen

Bewezen ERP-oplossingen voor fabrikanten van nu

De oplossingen die Fujitsu Glovia middelgrote productiebedrijven aanbiedt, zijn kant-en-klare oplossingen. Ontwikkeld met producenten in het achterhoofd zijn ze afgestemd op hun eisen en meteen na installatie klaar voor gebruik. Geen eindeloze parametrisatie, dus geen gevaar op een van meet af aan foutieve inrichting. Met het kiezen van de relevante modules is het eisenpakket van een industriële MKB (KMO) voor 80% gedekt.

Glovia ERP bevat enkel die functionaliteit die uw bedrijf nodig heeft, zowel in de diepte als in de breedte. Geen overbodige ballast, enkel sector-specifieke functionaliteit. Bovendien zijn onze oplossingen bijzonder gebruiks-vriendelijk, waardoor dure opleidingen niet langer nodig zijn. Daarom kiezen zowel multinationals als Dell Computer en Caterpillar maar ook lokale spelers voor ons.

Onze oplossingen stroomlijnen alle activiteiten, zowel binnen de vier muren van de productiefaciliteit als daarbuiten, en brengen u dus dichter bij uw klanten en leveranciers. Dat levert enorme voordelen op. U kunt, bijvoorbeeld, snel en accuraat op vragen van klanten reageren, zowel de cyclustijden als de informatiestroom door uw hele bedrijf en de supply chain reduceren, uw bedrijf tot een "lean" organisatie omvormen en de vraag koppelen aan onderliggende productie- en inkoopactiviteiten.

Fujitsu Glovia helpt al meer dan 40 jaar fabrikanten over de hele wereld bij het beheren, versterken en laten groeien van hun bedrijf. Wij hebben onze oplossingen zodanig ontworpen, dat deze aanzienlijke meerwaarde opleveren voor onze klanten, inclusief een snelle ROI en lage TCO.

Glovia Products RED

De krachtige, bewezen ERP-oplossing voor de maakindustrie. Uitgebreide ondersteuning van alle voorkomende processen op basis van een licentie model
 


ERP "in the cloud" voor discrete productiebedrijven. Ondersteuning van alle standaard processen tegen een vast bedrag, per gebruiker per maand
 

*  GLOVIA OM | ERP on force.com 

ERP gebaseerd op SalesForce.com platform, voor handelstoepassingen en lichte productie. Ondersteuning van de basisprocessen, tegen een vast bedrag, per gebruiker per maand.