• 40 jaar ERP-ervaring
  • ERP door en voor fabrikanten
  • Lean manufacturing
Contact

GLOVIA G2 | ERP On-Premise

Bedrijven willen 'een volgende stap' maken. Gewoon een bedrijfsapplicatie hebben is niet genoeg meer. Het moet een experience worden. User Experience wordt al snel op één lijn gesteld met User Interface. Als het maar mooi is en het liefst ook nog beweegt, dan bied je een goede User Experience. Niets is minder waar. Het is de combinatie van veel zaken als eenvoud in gebruik, nuttige functionaliteit, goede navigatie en vooral emotie die van een beleving een goede User Experience maken. Maar hoe doe je dat?

GLOVIA G2 is gebouwd volgens de principes van een Service Orientated Architecture (SOA). De interactie tussen mens en machine verloopt er via web services die direct gekoppeld zijn aan data in het onderliggende systeem. Dit biedt enorme voordelen ten opzichte van de ‘oude’ methode op het vlak van efficiëntie, usability, interactiviteit en aantrekkelijkheid. Efficiënter, omdat de gebruiker sneller en met minder kans op fouten zijn taak kan uitvoeren. Gebruiksvriendelijker omdat alle handelingen en de feedback daarop plaatsvinden in één overzichtelijk vorm gegeven scherm. De voordelen in vergelijking met het één voor één doorlopen van een hele reeks schermen mogen duidelijk zijn. Een volledig nieuwe beleving – User Experience – ontstaat.


User Portal : een naadloze integratie

Dankzij de configureerbare User Interface ontstaat dus de mogelijkheid om functionaliteit op maat van een medewerker, een team of een volledige bedrijfsafdeling te maken. Bovendien kunnen gebruikers ook zelf buttons aanmaken en/of bepaalde informatie visualiseren (zogenaamde ‘mash-ups’). En dit is allemaal mogelijk zonder ook maar iets te wijzigen aan de codes of enig extra programmeerwerk, enkel en alleen op basis van configuratie.

GLOVIA G2 biedt gebruikers vanuit één User Portal een driedimensionaal overzicht van alle kritische bedrijfsprocessen. G2 geeft ondernemingen de noodzakelijke flexibiliteit en efficiëntie nodig om te kunnen overleven in een 24/7 economie.

GLOVIAG2 Fjred
icon_pdf_bigDownload PDF

 

Belangrijke voordelen van GLOVIA G2 | ERP On-Premise:

  • Overzicht over de gehele onderneming

GLOVIA G2 maakt de supply chain echt transparant, omdat systemen en bedrijfsprocessen worden geïntegreerd en koppelingen worden gemaakt tussen u en uw klanten en leveranciers.

  • Flexibiliteit

GLOVIA G2 ondersteunt uw bedrijf, ongeacht uw bedrijfstak of product, zonder u te dwingen uw bedrijfsprocessen te veranderen: Glovia is een investering in uw toekomst.

  • Directe respons

GLOVIA G2 verkort de tijd voor orderafhandeling aanzienlijk en helpt u om het juiste product op het juiste tijdstip bij de klant te krijgen.

  • Verhoogde efficiëntie

GLOVIA G2 helpt de kosten terug te dringen, omdat het te grote voorraden uitsluit, de productiviteit enorm verhoogt en resources effectief beheert.

  •  Bedieningsgemak

GLOVIA G2 heeft een zeer gebruiksvriendelijke, gepersonaliseerde user interface. Alle schermen kunnen aangepast worden aan de rol van de gebruikers, ogen helder en zeer overzichtelijk.