• 40 jaar ERP-ervaring
  • ERP door en voor fabrikanten
  • Lean manufacturing
Contact

GLOVIA OD | ERP On-Demand

Met de On-Demand ERP oplossing van Fujitsu Glovia heeft u altijd en overal de beschikking over uw actuele bedrijfsgegevens, want glovia On-Demand is een volledig web-based applicatie. Alle informatie is dus via het internet toegankelijk, vanaf elke plek en op elk gewenst tijdstip. Uw medewerkers beschikken op kantoor, thuis en onderweg over exact dezelfde werkplek.

glovia On-Demand stelt kleine en middelgrote productiebedrijven in staat om al hun kritische bedrijfsprocessen te ondersteunen zonder te moeten investeren in speciale hardware of IT-medewerkers. glovia On-Demand productieoplossingen worden geleverd in een per gebruiker model met betaalbare prijzen en klantvriendelijke gebruiksvoorwaarden.

Cloud ERP

GLOVIA On-Demand is geschikt voor engineer-to-order, make-to-order en high-volume make-to-stock fabrikanten en ondersteund ook moeiteloos multi-site en multi-currency omgevingen. Naadloze automatische updates en onderhoud zonder verstoring van uw bedrijfsactiviteiten. GLOVIA On-Demand groeit mee met de veranderende behoeften van uw onderneming.