• 40 jaar ERP-ervaring
  • ERP door en voor fabrikanten
  • Lean manufacturing
Contact

Supply Chain Management

Aanbod op vraag afstemmen en uw beloften nakomen

Om concurrerend te zijn, moeten fabrikanten verder kijken dan hun eigen organisatie om vraag en aanbod wereldwijd op elkaar af te stemmen. Zij moeten beperkte resources en capaciteit goed toewijzen, kosten beheersen en tijdige levering verzekeren. Daarnaast moeten zij zich ook nog eens voortdurend aan veranderende eisen van klanten aanpassen.

GLOVIA G2 Supply Chain Management is een uitgebreide oplossing waarmee fabrikanten hun wereldwijde supply chains effectief kunnen beheren. Via een Forecasting-module worden histories en recente vraagtrends geanalyseerd en kunt u vervolgens per week of maand een prognose maken en de product- / vraaghistorie in kleinere, meer homogene vraagstromen verdelen. Daarna worden de uiteindelijke prognoses naar het hoofdproductieplan overgebracht.


Vervolgens wordt op basis van restricties een gedetailleerd plan gemaakt dat de vraag door de gehele onderneming op de huidige fabrieksomstandigheden afstemt en tegelijkertijd rekening houdt met strategische bedrijfsdoelstellingen, zoals kosten en klantenservice. GLOVIA G2 Supply Chain Management ondersteunt directe ordertoezegging, met inbegrip van zowel available-to-promise als capable-to-promise, en verbetert orderbeheer en fulfillment door de vraag op beschikbare wereldwijde levering af te stemmen.


Voordelen van GLOVIA G2 Supply Chain Management:

  • Lagere kosten en voorraadniveaus
  • Meer overzicht over en betere respons op veranderende vraag of aanbod
  • Betere klantenservice door middel van nauwkeurige, directe ordertoezegging
  • Kortere doorlooptijden van order tot levering
G SCM

GLOVIA G2 Supply Chain Management modules: 

 

Vasthouden aan je afspraken met klanten is in onze business van groot belang om een kloppend beeld te krijgen van je kosten - intern of in je supply chain. Zo kun je tegenover je opdrachtgevers kosten-overschrijdingen onderbouwen en zie je waar je eventuele besparingen moet zoeken.”

A. van Hout, Manager Lean Processing & Logistics - KMWE