• 40 jaar ERP-ervaring
  • ERP door en voor fabrikanten
  • Lean manufacturing
Contact

Verkoop

Een uitgebreide oplossing voor het beheren van klanten

Iedere fabrikant wil langdurige en winstgevende relaties met zijn klanten opbouwen en uitstekende service is hierbij van essentieel belang. Met het oog op de huidige moordende concurrentie heeft u een uitgebreide oplossing nodig voor het beheren van al uw klanten.

GLOVIA G2 Verkoop helpt u bij het beheren van alle bedrijfsprocessen waarbij klanten betrokken zijn, van het werven van nieuwe klanten en productconfiguratie tot het invoeren van orders en klantenservice. Onze geavanceerde architectuur ondersteunt real-time ordertoezegging en stelt klanten in staat om producten te configureren, orders te plaatsen en de status hiervan te controleren met het gebruik van enkel een webbrowser.

Met GLOVIA G2 Verkoop kan uw verkoopteam optimaal presteren omdat het marketingactiviteiten beheert en automatiseert en zo geïnteresseerde en potentiële klanten sneller opspoort. De oplossing houdt u op de hoogte door nauwkeurige verkoopprognoses samen te stellen, veranderingen in vraagtrends vast te stellen en verkoophistorie, winstgevendheid van klanten en producten en daarnaast de doelmatigheid van verkooppromoties en marketing-campagnes te analyseren.


Voordelen van GLOVIA G2 Verkoop:

  • Meer loyaliteit en behoud van klanten
  • Hogere productiviteit en efficiëntie van het verkoopteam en serviceverlening
  • Beter inspelen op veranderende vraag
  • Kortere cyclustijden voor offerte-tot-levering
  • Ondersteunt de strategieën met betrekking tot productconfiguratie en aanpassing aan wensen van klanten
G VERKOOP

GLOVIA G2 Verkoop modules: 

Voor heel wat klanten beheren we de buffervoorraad. We hebben behoorlijk wat opslagruimte beschikbaar, al is die natuurlijk niet eindeloos. Door beter te plannen kunnen we de ruimte beter benutten, en zo onze klanten een stuk flexibeler bedienen. Doordat we een beter zicht krijgen op onze processen, zullen we de klanten ook sneller informatie kunnen bezorgen rond onder meer orderstatus en leveringstermijn.”

J. Ponnet, CEO - Foresco