• 40 jaar ERP-ervaring
  • ERP door en voor fabrikanten
  • Lean manufacturing
Contact

Training & Ondersteuning

Toponderwijs

Wij weten dat goede training essentieel is voor uw succes en daarom zorgt Fujitsu Glovia dat de juiste mensen binnen uw organisatie de juiste opleiding krijgen. Onze opleiders combineren grondige productkennis met een jarenlange ervaring in allerlei productiebedrijven. Zij bieden een leerervaring met een goed evenwicht tussen theorie en praktijk. Door middel van on the job-training leren ze eindgebruikers hoe GLOVIA G2 ze in hun dagelijkse werk kan ondersteunen. Wij leveren de expertise om maximaal rendement te halen uit uw bedrijfsinformatiesysteem.

Trainingen moeten waarde toevoegen aan uw bedrijfsactiviteiten zonder uw bedrijfsprocessen te verstoren. Daarom bieden wij u de flexibiliteit een trainingsplanning en -omgeving te selecteren die het beste bij uw behoeften past.


Cursussen bij klanten

Wij organiseren cursussen op uw locatie en maken daarbij gebruik van opleidingsmaterialen die zijn afgestemd op uw specifieke doelen en wensen.


Training op locatie


Als u bezig bent met uw eerste implementatie van GLOVIA G2 software of met een migratie, kunt u contact opnemen met de aan u toegewezen projectmanager om de planning af te stemmen op het met u overeengekomen projectplan. Ook kunt u contact opnemen met emea@glovia.com om uw opleidingsbehoeften voor te leggen aan een vertegenwoordiger van Fujitsu Glovia Professional Services.


Regionale opleidingscentra


Naast de optie om trainingen op locatie te volgen, verzorgt Fujitsu Glovia ook het hele jaar door technische cursussen in onze regionale centra. Voor de data, onderwerpen en locaties kunt u contact opnemen via emea@glovia.com.

Glovia training

Fujitsu Glovia biedt volgende opleidingen aan:

  • Cursussen bij klanten
  • Trainingen op locatie
  • Regionale opleidingscentra