• 40 jaar ERP-ervaring
  • ERP door en voor fabrikanten
  • Lean manufacturing
Contact

Automotive

Betrouwbare oplossing voor de automobielindustrie

Er is wereldwijde concurrentie, een explosieve groei van de vraag van klanten en druk vanuit autofabrikanten om de kosten te verlagen en sneller te reageren. Ook zijn er complexe supply chains, kostenstijgingen en recente economische tegenvallers. Gezamenlijk hebben ze er toe geleid dat er voor toeleveranciers in de automotive-branche absoluut geen ruimte voor fouten meer overblijft.

Fujitsu Glovia begrijpt deze uitdagingen. Wij werken al jarenlang nauw samen met leveranciers in de automotive-industrie om ontwikkelingen te realiseren die de brancheveranderingen ondersteunen. Onze klanten hebben GLOVIA G2 gebruikt om aanzienlijke operationele voordelen te realiseren, zoals met name kortere productie — en levertijden en verbeterde winstgevendheid.

Om competitief te zijn en te blijvern, moeten leveranciers in de automotive-branche verspilling tegengaan, hun reactievermogen verbeteren en intern, en in de hele supply chain, initiatieven toepassen voor Lean Manufacturing. Daarnaast is er de druk meer vraaggericht te werken en is er de noodzaak onbeperkt toegang te hebben tot real-time bedrijfsinformatie.

GLOVIA G2 bevat specifieke functionaliteit voor de automotive-branche om u te helpen uw voorraad te verminderen, te beheren en op peil te houden en daarnaast de productie te stroomlijnen en de doorlooptijden in te korten. Die functionaliteit maakt samenwerking met OEM-klanten al vroeg in de designcyclus mogelijk en ondersteunt daarmee de huidige geïntegreerde supply chain. Zo ondersteunt functionaliteit voor customer releasing de administratie van de vrijgave van producten in de automotive-branche in combinatie met de gecreëerde vraag, planning, verzending en onderhoud. Deze functionaliteit biedt dezelfde oplossing voor het beheer van leveranciersrelaties en contracten.

Om wereldwijde standaarden en transactiesets te ondersteunen biedt Fujitsu Glovia uitgebreide EDI-functies. GLOVIA G2 ondersteunt Automotive Network Exchange (ANX) evenals de belangrijkste EDI-standaarden en een geavanceerd XML-kader en transactiesets.

Auto Thumb Randje
icon_pdf_bigDownload PDF

                  REFERENTIES

                  >   Fujitsu TEN

                  >   Stokota

                  >   Fremach International

                  >   Vlastuin

      >   Keihin North America

      >   Tokai Rika (TRB) Ltd.

      >   Calsonic Kansei