• 40 jaar ERP-ervaring
  • ERP door en voor fabrikanten
  • Lean manufacturing
Contact

Hightech maakindustrie

Betrouwbare oplossing voor de Highmech maakindustrie.

Er is wereldwijde concurrentie, een explosieve groei van de vraag van klanten, reshoring, een focus op high mix, high complexity en low volume-business en enorme druk vanuit de Hightech fabrikanten om de kosten te verlagen en sneller te reageren.

Bedrijven actief in deze high mix, high complexity en low volume-business worden geconfronteerd met steeds snellere marktontwikkelingen.

Daardoor gaat het steeds meer om “local-for-local” in plaats van offshoring, om “best-cost countries” in plaats van “low-cost countries”, om de integrale “total cost of ownership” in plaats van de laagste prijs en om netwerken van leveranciers in plaats van hiërarchische klant-leveranciersverhoudingen.

Fujitsu Glovia begrijpt deze moderne uitdagingen. Wij werken al jarenlang nauw samen met leveranciers in de Hightech maakindustrie om ontwikkelingen te realiseren die deze brancheveranderingen ondersteunen.

Onze klanten gebruiken de GLOVIA G2 oplossing om aanzienlijke operationele voordelen te realiseren, zoals kortere productie- en levertijden, lagere voorraadwaarden en verbeterde winstgevendheid.

We hebben processen ontwikkelt op het gebied van SCSN (smart connected supplier network). Een samenwerking met TNO, Brainport Industries en andere productiebedrijven.

De GLOVIA G2 oplossing bevat specifieke functionaliteiten voor de Hightech maakindustrie om uw bedrijf te helpen sneller te reageren op marktveranderingen, om uw klanten en leveranciers sneller te kunnen informeren, om uw voorraad te verminderen, te beheren en op peil te houden en daarnaast de productie te stroomlijnen en de doorlooptijden in te korten.

Deze functionaliteiten maken samenwerking met OEM-klanten al vroeg in de designcyclus mogelijk en ondersteunt daarmee de huidige en gewenste geïntegreerde supply chain. 
Wij, Fujitsu Glovia B.V., zetten in op samenwerken met u om de High Tech industrie te ondersteunen in deze snel veranderende markt.