• 40 jaar ERP-ervaring
  • ERP door en voor fabrikanten
  • Lean manufacturing
Contact

Projectmatige productiebedrijven

Software gemaakt op maat van de contract- en projectmatige industrie

U kent de eisen van de hedendaagse zakenwereld: overeengekomen levertijden, snel inspelen op veranderingen in de vraag, complexe netwerken van onderling verbonden taken beheren - van prijsaanvraag tot eindmontage bij de klant. Ondertussen voortdurend waken over de rentabiliteit van lang lopende projecten ter waarde van vele miljoenen euros.

Fujitsu Glovia stelt u graag de oplossing voor: GLOVIA G2, één geïntegreerd bedrijfsbreed informatiesysteem voor project management. Een oplossing die de brug slaat tussen traditionele desktop software op basis van mijlpalen enerzijds en het grootboek voor de financiële opvolging van een project anderzijds.

Fujitsu Glovia ondersteund toonaangevende producenten. Daarom hebben we een grondige kennis opgebouwd rond specifieke probleemstellingen voor de project- en contractgebonden industrie. Fujitsu Glovia biedt u de mogelijkheid om een systeem te configureren op maat van uw specifieke bedrijfsactiveiten en -doelstellingen. Bovendien is het ideaal voor industriële contract- en servicebedrijven met weinig of geen eigen productie.

De mogelijkheden van GLOVIA G2 omvatten:

Program Cost Accounting — biedt de mogelijkheid om projectkosten weer te geven per project, ongeacht de fiscale periode, of per fiscale periode voor een of meer projecten.
Project Cost Accounting — biedt gedetailleerde administratieve projectinformatie op basis van de looptijd van het contract met de klant, verbetert het inzicht in kosten en maakt prognoses mogelijk.
Project Resource Planning — biedt planningstools op meerdere niveaus voor het optimaliseren van uw planningsmogelijkheden met geavanceerde simulatie, gegevenssynchronisatie en gevolgenanalyse om te garanderen dat de projecten volgens planning verlopen.
Contract Management — uitgebreide functionaliteit voor het ontwikkelen, aanpassen en uitvoeren van contracten met klanten voor producten en diensten.

Eto Thumb Randje
icon_pdf_bigDownload PDF

                 

                 REFERENTIES

                 >   MarFlex

                 >   Divex Ltd.

                 >   Saval

                 >   Vanwyk Systems (Vald. Henriksen)

                 >   WPS Parking Solutions